WJ Techniek op FaceBook

geschiedenis

vacatures

Over ons

 
WJ Techniek
Einsteinstraat 5
6372 BW Landgraaf.
m: 0620159946

 

WJ Techniek Installatietechniek is een modern en veelzijdig installatiebedrijf in Landgraaf.

Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden Koeltechnische,   elektrotechnische en airconditioning installaties. De disciplines Service en Onderhoud horen hier dan ook bij en staan bij ons hoog aangeschreven.

 

Wij profileren ons op de mkb als op de particuliere markt.


WJ Techniek is een installateur met de focus op het ontzorgen van de klant, zeer efficiënte met korte communicatielijnen hierdoor kunnen wij flexibel werken en snel inspelen op ontwikkelingen en kansen die zich voordoen.

Verder geldt de betrokkenheid, het mee- en vooruitdenken van onze medewerkers als meerwaarde bij projecten.

Behalve de realisatie van installatie zijn wij ook gewend om zelf technische installaties te ontwerpen, uiteenlopend van groot en complex tot eenvoudig en bescheiden, afhankelijk van de behoeften van onze opdrachtgevers.

 

WJ Techniek is voorstander van technische kennis, kwaliteit en de juiste productkeuze
Niet alleen in onze dienstverlening staan we voor kwaliteit, maar ook onze producten zijn afkomstig uit zeer gerenommeerde fabrieken. De beste prijs kwaliteit verhouding voor een eerlijke en redelijk scherpe prijs, dit moet zorgen voor een installatie waar u vele jaren plezier aan zult beleven.

 

Installaties zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Door geavanceerde elektronica zijn er energiezuinige apparaten op de markt gekomen. Deze ontwikkeling vraagt de nodige aandacht van alle installaties wij als installatiebedrijf met vakbekwame mensen, kunnen u dit geven.

Een assortiment op maat is wat wij u kunnen bieden, in allerlei prijsklassen, uitvoeringen, kleuren en merken presenteren wij u kwalitatief hoogstaande producten, met goede garantievoorzieningen.

 

Onze service gaat zo ver dat wij ons hebben gespecialiseerd in betaalbare datalog systemen in combinatie met regelsystemen die op afstand bestuurbaar zijn . Het grote voordeel van deze installaties is de kosten besparing en het bewaken van apparatuur en producten.

 


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Aanbieding

Inverter Airconditioning vanaf  €1500,00

inclusief montage en BTW.

airconditioning
koeltechniek
elektrotechniek
lichtadvies
overigen
homepage WJ Techniek
Diensten WJ Techniek
Service WJ Techniek
Over WJ Techniek
nieuws WJ Techniek
Contact WJ Techniek