WJ Techniek op FaceBook

geschiedenis

vacatures

Diensten.
 

WJ Techniek is gespecialiseerd in de koeltechniek, airconditioning, elektrotechniek en lichttechniek.Wij installeren en onderhouden bovengenoemde installaties voor de particuliere markt als ook in de midden en klein bedrijven. Een extra vorm van service is onze 24-uurs servicedienst voor onze vaste klanten. 

 

Koeltechniek 

Nieuwbouw, renovatie service en onderhoud van kleine en middelgrote installaties bekend als koel en vries cellen, toonbanken, vitrines, professionele koel en vrieskasten, schepijs vitrines, ijsblokjes machines enzovoorts. 

 

Airconditioning

Leveren en monteren van airconditioning zoals bekend als wand units, vloer en plafond units, cassette units, satelliet koel systemen, adiabatische koeling voor bedrijven en particulieren.  

 

Elektrotechniek

Nieuwbouw, renovatie service en onderhoud van alle elektrotechnische installaties onderverdeeld in licht en kracht installaties voor particuliere en MKB.

 

Lichtinstallaties

Verlichting in de ruimste zin, woning, kantoor, winkel, vitrine, binnen en buiten. Onze samenwerking met diverse leveranciers geeft ons een scala van mogelijkheden. Verlichting is een sluitpost die vaak word onderschat, vaak zien wij dat achter af na de verlichting word gekeken en men tot de conclusie komt dat er meer is dan alleen verlichting. Wij kunnen u hiermee van dienst zijn door het aanbieden van een lichtplan uitgevoerd op basis van lichtsterkte, energie en insigne.

 

Overigen

Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons op verschillende vlakken kunnen profileren zo zijn wij zeer actief met     luchtbehandeling zoals afzuiging en ventilatie systemen. Ook maken wij gebruik van adiabatische koeling, dit is koeling door water deze optie geeft de mogelijkheid grote oppervlakten goedkoop te conditioneren.

Anders is het op afstand beheren van uw koel en vries installaties geeft ons de mogelijkheid om snel in te grijpen bij onverwachte storingen.Dataloggen en databeheer, optimalisatie en storingsmeldingen worden over internet door u en of ook door ons geregistreerd en afgehandeld.   

 

Wij heten u van harten welkom en staan u graag te woord via m:0620159946.  


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aanbieding

Inverter Airconditioning vanaf 1500,00 euro

inclusief montage en Btw

airconditioning
koeltechniek
elektrotechniek
lichtadvies
overigen
homepage WJ Techniek
Diensten WJ Techniek
Service WJ Techniek
Over WJ Techniek
nieuws WJ Techniek
Contact WJ Techniek