WJ Techniek op FaceBook

geschiedenis

vacatures

Airconditioning

 

F-Gassen Gecertifiseerd

F.GAS-4.14.1667-00-14-NLD-rev.00


Wat is airconditioning?
Airconditioning is vrij vertaald het conditioneren van de lucht. Hierin wordt de lucht geventileerd, gefilterd, verwarmd, gekoeld en ontvochtigd. Het basis principe van de airconditioning is dat de airconditioning warmte en vocht onttrekt uit de lucht in een ruimte en deze afgeeft aan een andere ruimte.

 

Waarom airconditioning?
Met een airco creëert u een beter leef, woon of werkcomfort. De nieuwe generatie airco's zijn intelligent, spaarzaam en passen perfect in ieders interieur en lifestyle. Ze zijn een bron van comfort en zuiveren de lucht, die u inademt. Kortweg, dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u actiever. Dit resulteert in meer creativiteit en productiviteit verbeterd de
gezondheid en prestaties. Zeg nu eerlijk, is het niet heerlijk om tijdens de zwoele zomer gezellig in geklimatiseerde ruimten te wonen, werken, winkelen of gezellig uit eten te gaan?

Vele misverstanden doen de ronde zoals je wordt er ziek of verkouden van, ze zijn lelijk en staan in de weg, voor die paar weken in de zomer, ze maken veel lawaai, de belangrijkste is toch wel ze zijn te duur. al deze argumenten spelen al jaren niet meer.

 

De juiste selectie
Het creëren van het ideale klimaat is een complexe zaak. Er moet met heel wat factoren rekening worden gehouden. Daarom adviseren wij u altijd om contact op te nemen met WJ Techniek. Wij kunnen u op grond van uw wensen en zijn bevindingen de beste oplossing bieden.

Maar voordat u contact opneemt kunt u zich wel alvast een aantal vragen stellen. Vragen als wenst u uw woon, leef en of werkklimaat te beheersen, welke ruimten, de uitvoering van de toestellen, plaatsen van binnen en buitendeel, weersomstandigheden, luchtreiniging, warmtepomp wel of niet alles zaken waar over nagedacht dient te worden. 

 

Wat kunnen wij u bieden?
Wij kunnen u de volgende installatie leveren,
Wandunits, plafond-vloerunits, cassette units, kanalenunits evenals mobile airco's en warmtepompen voor zwembad verwarming.

Wij hebben altijd een gepaste aanbieding. Ook voor de montage is    

WJ Techniek een juiste partner en streeft naar 100% tevredenheid van zijn klant.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aanbieding

Inverter Airconditioning vanaf  €1500,00

inclusief montage en BTW.

airconditioning
koeltechniek
elektrotechniek
lichtadvies
overigen
homepage WJ Techniek
Diensten WJ Techniek
Service WJ Techniek
Over WJ Techniek
nieuws WJ Techniek
Contact WJ Techniek